Spinach dip

Dit receptje heb ik gekregen van een paar vrienden toen ik een jaartje in de US woonde. Spinach dip of spinazie dip was daar heel populair. Je eet het met een stokbroodje.
Ik vind het een leuk alternatief voor stokbrood met kruidenboter. Het is ook net iets gezonder vanwege de spinazie!
Wat heb je nodig?
150 gram bevroren spinazie (gewoon, niet met crème)
½ eetlepel tuinkruidenbouillon poeder
1 klein bakje zure room
Hoe maak je het?
Verwarm de deelblokjes spinazie tot ze gaar zijn. Zeef de spinazie net zolang er geen vocht meer uitkomt. Doe de spinazie vervolgens in een kommetje en meng de poeder en de zure room erdoorheen. Laat het vervolgens 2 uur in de koelkast opstijven.
Serveer met stokbrood ( je kunt je broodje erin dippen).
Eet smakelijk!

8 thoughts on “Spinach dip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *