Inspiration: DC cupcakes

Vandaag wil ik een filmpje met jullie delen over D.C. Cupcakes.
Dit is een programma dat wordt uitgezonden op TLC. Ik ben dol op de programma’s van TLC. Ze hebben vaak hele grappige maar ook leerzame documentaires. Mijn favorieten zijn:
  • ‘Extreme couponing’; een serie die gaat over mensen die verslaafd zijn aan koopjesjagen. Ze sparen hun kortingsbonnen op en proberen voor zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk producten binnen te slepen!
  • ‘Cake Boss; een serie over Buddy die zijn taartenwinkel tot groot succes heeft gemaakt. Hij en zijn team maken de mooiste en extreemste creaties van taart. Zo hebben ze een complete roulettetafel, een koe en sesamstraat nagemaakt…maar dan eetbaar! Buddy heeft een Italiaanse achtergrond en daarom heeft de serie een ‘Godfather-achtige’ sfeer, maar wel met een knipoog.
Dan mijn grootste favoriet: D.C. cupcakes!
  • D.C. Cupcakes gaat over twee zussen die hun succesvolle carrière aan de wilgen hebben gehangen om hun droom te verwezenlijken: een cupcake winkel openen. Ondertussen is de winkel een groot succes en de dames krijgen de meest uiteenlopende opdrachten.
Kijk mee voor een episode!
Wat vinden jullie van cupcakes?

10 thoughts on “Inspiration: DC cupcakes

  1. Cupcakes zijn heerlijk <3
    Maar die andere programm's klinken ook heel leuk, zeker dat Extreme Couponing klinkt hilarisch haha..wanneer wordt dat uitgezonden?

    X Denise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *