Een mooie huid met radijs

Radijsjes zijn in mijn ogen echt lentegroente vanwege hun vrolijke en frisse kleuren.
Ze zijn erg gezond en makkelijk te combineren in gerechten. Zo kunnen ze een simpele boterham met kaas of worst wat opfleuren. Maar ze zijn ook heerlijk in een salade.
Radijsjes bevatten nauwelijks calorieën maar zijn wel erg gezond. Ze zuiveren ons bloed en onze huid. De wortel van radijs bevat, naast vitamines en mineralen, ook een stof dat ontstekingremmend werkt. Hiermee zouden ze bijvoorbeeld puistjes of onzuiverheden mee kunnen voorkomen. Daarnaast is radijs rijk aan ijzer. Ze kunnen bloedarmoede voorkomen en ze zorgen voor een goed zuurstof transport in ons lichaam.

5 thoughts on “Een mooie huid met radijs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *