Win actie Beachgirls1802

Vandaag heb ik een winactie gewonnen georganiseerd door Beachgirls1802.
Deze blog wordt geschreven door de meiden Amy en Laura. Ik lees deze blog over beauty, fashion, lifestyle en verzorging met heel veel plezier. Amy en Laura schrijven op een vernieuwende en meeslepende wijze over deze onderwerpen. Dit doen ze op een heel persoonlijke manier. Ze hebben ook een Youtube kanaal die zeker de moeite waard is om een kijkje op te nemen!

Ik ben natuurlijk heel blij met de uitslag van de winactie. Kijk mee wat ik allemaal gewonnen heb:

Een badpuff, een wit chocolade masker, Dove douchegel in de geur vanille en twee nagellakjes!

Ontzettend leuk natuurlijk dat de dames dit georganiseerd hebben. Dank jullie wel en ik ga lekker genieten van mijn verzorgingspakketje 🙂

7 thoughts on “Win actie Beachgirls1802

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *