Processo mix

Prosecco is het ultieme zomerdrankje. Fris en bubbelend en daarom ideaal voor een lange zomeravond of feestje. Een nieuwe trend deze nazomer is om prosecco te mixen in een cocktail. Eén van mijn favoriete mixjes is prosecco in combinatie met verse (wilde) perziken voor een zoete, zomerse cocktail. Een andere favoriet is prosecco gemixt met zwarte bessen sap en honing. De drankjes zijn heel eenvoudig te maken.
Geniet ervan! Wanneer je jonger bent dan 16 jaar (of liever geen alcohol drinkt) probeer de recepten eens met 7-up of alcoholvrije prosecco.
Prosecco perzik cocktail
Prosecco
(wilde) Perziken
Blender
Pureer de perziken tot een fijne, gladde massa in de blender. Giet er een klein beetje prosecco bij en meng dit goed samen. Schenk het mengsel in een champagne glas en vul het glas verder met prosecco.


 

Prosecco zwarte bessen cocktail
Prosecco
Zwarte bessen sap
Honing
Vul een champagne glas tot de helft met zwarte bessensap. Voeg wat honing toe en meng dit totdat de honing is opgelost. Vul vervolgens het glas af met prosecco.

9 thoughts on “Processo mix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *