Kruidnoten in augustus?

Hallo Blog,

Ik liep zojuist door het Kruidvat en zag dat ze kruidnoten verkochten. In augustus!
Zo vroeg heb ik ze nog nooit gezien. Maar het zomerweer werkt ook niet zo mee vandaag, het lijkt wel herfst ;).

Wat vinden jullie dat pepernoten al zo vroeg in de winkel liggen?

8 thoughts on “Kruidnoten in augustus?

  1. Aan de ene kant wel lekker, want ik ben gek op die met chocola erom. Aan de andere kant ook belachelijk, want mijn oppaskinderen zijn door de pepernoten nu al sinterklaasliedjes aan het bleren en verlanglijstje maken. De spanning is er dan straks al helemaal af als het echt sinterklaastijd is.

  2. Oke, ik ben er verzot op.. maar september is echt te vroeg. Pepernoten horen bij een herfstsfeer, koude dagen, warme thee. Niet bij temperaturen van 20+!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *