Nu in de aanbieding

Deze week zijn bij de Plus komkommers in de aanbieding. Je kunt nu 2 komkommers voor 99 cent kopen. De aanbieding is tot 6 april geldig.
Komkommer is een heel veelzijdige groente die je zowel in Aziatische als Europese gerechten kan verwerken. Komkommer bestaat 96% uit water en bevat nauwelijks calorieen. Een ideale groente om mee af te vallen dus. Door de grote hoeveelheid water zitten er niet heel veel voedingsstoffen in de groente. In komkommer komen kleine hoeveelheden calcium, magnesium, vitamine C en antioxidanten voor.

Komkommer leent zich ideaal voor salade. Hierbij een recept voor een feta-komkommer salade.

Wat heb je nodig? (2 personen)
1 komkommer
1 feta kaasje
Rode chilivlokken (naar smaak)
1 el Witte (wijn) azijn
1 el Olijfolie
Snufje dille (vers of gedroogd)

Hoe maak je het?
Snij de komkommer in de lengte door en snij de groente in langwerpige staafjes. Verkruimel de fetakaas in kleine stukjes. Maak een dressing van de azijn, de olijfolie en de dille. Meng alle ingredienten door elkaar tot een salade. Bestrooi de salade met chilivlokken naar smaak.

13 thoughts on “Nu in de aanbieding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *