Trek festival Utrecht

 Gisteren was ik op het Trek festival in Utrecht. Het deed me denken aan Rollende Keukens of Taste of Amsterdam. Een bandje op de achtergrond en overal kleine gerechtjes die je kunt proeven. Het was heerlijk om met dit warme weer te genieten van muziek en lekker eten. Ik kreeg echt een zomergevoel!

Trek festival is een kleinschalig festival met als thema lekker eten. Overal staan kleine mobiele keukentjes met elk hun eigen gerechten en thema’s. Samen vormen ze een open lucht keuken waar voor iedereen wel wat lekkers te krijgen valt. Poffertjes, cheesburgers, Thaise curries, bbq’s, noem maar op.
Zelf ben ik gegaan voor een heerlijke kaasburger van boerenkaas, spinazie en balsamico dressing. Niet echt light, maar wel erg lekker.

Wat is jullie favoriete festival food?

8 thoughts on “Trek festival Utrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *